Intrebari frecvente

 

Care sunt cele mai frecvente efecte secundare provocate de anticonceptionale?

Cresterea in greutate, scaderea libidoului, retentia de apa si suprasolicitarea ficatului sunt cele mai frecvente reactii ale corpului uman la utilizarea de contraceptive orale. Era dificil sa le spun pacientelor ca nu am o anume medicatie pentru toate acestea. Pana acum, alternativa era schimbarea contraceptivului. O parte dintre paciente renuntau chiar la beneficiile metodei de contraceptie, iar altele chiar si la medic, culpabilizandu-l pentru reactia propriului corp.

 

Multe femei renunta la anticonceptionale, la acesta metoda sigura si simpla de contraceptie tocmai din cauza reactiilor cu care se confrunta?

Da, daca femeile nu se simt bine in corpul lor aceasta este consecinta fara doar si poate. Din fericire, de acum inainte, acestea nu mai sunt nevoite sa aleaga o alta metoda contraceptiva, iar lista lunga de vitamina C, acid folic si hepatoprotectoare recomandate femeilor care folosesc contraceptia orala este inlocuita cu un supliment alimentar. Femeile din Romania pot beneficia de un produs inovator de la Zdrovit Romania, destinat sa le faca sa se simta mult mai in siguranta, mult mai increzatoare si lipsite de griji atunci cand folosesc contraceptive orale. Este vorba de unicul supliment alimentar care protejeaza si inlatura efectele secundare generate de contraceptia orala. Acesta contine acid folic, crom, guarana, pulbere de anghinare, extract de urzica si de ceai verde si cu doar un comprimat pe zi, efectele secundare ale anticonceptionalelor sunt contracarate, starea organismului fiind vizibil imbunatatita.

 

Deci acest supliment alimentar care contine ingrediente naturale reprezinta solutia prin care contracaram efectele secundare ale contraceptiei orale?

Iata ca exista solutia eficienta, simpla si la indemana tuturor femeilor. Acest supliment de la Zdrovit Romania inlatura efectele secundare generate de contraceptia hormonala si reprezinta raspunsul la ingrijorarile femeilor care se temeau sa foloseasca anticonceptionalele, tocmai din cauza acestor efecte secundare nedorite.