Efectul 4Femina

 

“Femeile cauta siguranta si protectie cam in toate actiunile lor, cu atat mai mult in viata intima, unde riscul unei sarcini nedorite devine un element de stres major. Idealul unei relatii este aceea in care femeia poate utiliza pilulele contraceptive, dar daca se poate cu costuri cat mai mici si aici ma refer la reactii care pot aparea in special la substanta folosita cu efect progesteron. Desi putem alege contraceptivul potrivit pentru fiecare dintre noi, nu putem inlatura efectele nedorite care apar in urma utilizarii, pentru care nu exista pana acum o solutie. Era dificil sa le spun pacientelor ca nu am o anume medicatie pentru eventualele dureri de cap, scaderea libidoului, greata, dar nu in ultimul rand retentia de apa, alternativa fiind pana acum schimbarea contraceptivului, mai exact a progesteronului, componenta “vinovata” de aceste efecte nedorite. O parte dintre paciente renuntau chiar la beneficiile metodei de contraceptie, iar altele chiar si la medic, culpabilizandu-l pentru reactia propriului corp. Iata ca acum avem atat noi doctorii solutia, dar in primul rand, dumneavoastra, doamnelor. 4Femina este unicul supliment alimentar care inlatura efectele secundare generate de contraceptia hormonala. Acest produs unic pe piata din Romania reprezinta raspunsul la ingrijorarile femeilor care se temeau sa foloseasca anticonceptionalele, tocmai din cauza acestor efecte secundare nedorite.”, Dr. Gabriela Cotarcea, medic primar obstetrica-ginecologie.

 

Ce face acest supliment pentru frumusete si sanatate?

 

Acest supliment alimentar contine acid folic, crom, guarana, pulbere de anghinare, extract de urzica si de ceai verde si cu doar un comprimat pe zi, efectele secundare ale anticonceptionalelor sunt contracarate. Fiecare componenta a acestui supliment unic are un rol bine stabilit, actionand impotriva durerilor de cap, scaderii libidoului, retentiei de apa, suprasolicitarii ficatului sau a kilogramelor in plus, acestea reprezentand motivele pentru care multe femei se tem sa foloseasca contraceptivele orale.

Este foarte important de stiut ca acest supliment ne protejeaza de efectele secundare ale anticonceptionalelor fara sa influenteze efectul contraceptiv al acestora! De asemenea, acesta este un supliment care poate fi folosit si de catre femeile care nu folosesc anticonceptionale. Toate ne dorim sa fim suple, iar acest supliment ne ajuta sa eliminam apa din organism si astfel nu ne mai simtim umflate mainile si picioarele. Extractul de Urzica este benefic pentru efectele sale diuretice, pentru capacitatea de curatare si detoxifiere a organismului. Extractul de Ceai Verde are efect protector asupra sanatatii si este benefic asupra functionarii aparatului digestiv, sistemului nervos, cardiovascular si anihileaza cu succes radicalii liberi. Cromul contribuie la metabolizarea mai rapida a zaharurilor si scade pofta de dulciuri. Cromul are rolul de a regla functiile pancreasului, astfel pofta de dulce dispare ducand la scaderea in greutate. greutate. Extractul de Guarana este un bun antioxidant, ajuta la reducerea stresului, stimuleaza sistemul nervos si muscular al organismului, creste tonusul psihic si libidoul.

 

Ce isi doresc toate femeile?

 

Femeile isi doresc in general foarte multe lucruri, insa cel mai important pentru fiecare dintre noi este sa se simta bine in corpul sau, frumoasa, protejata.

4Femina se adreseaza in special celor 1 milion de femei din Romania care iau anticonceptionale si care se pot confrunta cu efecte secundare care sa le faca sa nu se simta prea bine in corpul lor. Femeile care folosesc anticonceptionale, dar si cele care doresc sa aleaga acesta metoda contraceptiva, pot beneficia acum de 4Femina, care protejeaza si inlatura efectele secundare generate de contraceptia orala si este destinat sa le faca sa se simta mult mai in siguranta, mult mai increzatoare si lipsite de griji atunci cand folosesc contraceptive orale.

Astfel, daca vor folosi acest supliment alimentar, femeile vor fi protejate impotriva efectelor secundare ale anticonceptionalelor si nu vor mai avea probleme cu greutatea, retentia de apa, simtindu-se mult mai bine in corpul lor.